Волейболен празник в Бургас

На 28-ми ноември предстои истински празник за феновете на волейбола в Бургас. В зала “Младост” ще се изиграе един от най-важните и интересни волейболни двубои между набиращия сила и популярност волейболен клуб Дея Спорт Бургас и силният отбор на ЦСКА- София.

Специално за този мач, за да бъде истински волейболният празник, входът е свободен, но достъпът е възможен само със Зелен сертификат. Организаторите са се постарали да осигурят всичко възможно, събитието да протече спокойно и съобразено с настоящите противоепидемични мерки. Призивът и на играчите, и на треньорите е да бъдем отговорни и да се насладим на прекрасна игра. Пред залата ще бъдат осигурени мобилен пункт за направа на бързи антигенни тестове, чиято цена ще бъде символична от 10 лв., ще има и ваксинационен пункт за желаещите да си поставят ваксина. Домакините от Дея Волей Бургас, генералните спонсори на отбора и „МБАЛ  Д-р МАДЖУРОВ” в лицето на президента на отбора д-р Александър Маджуров, се присъединяват към апела на правителството и медиците да защитим себе си и всички около нас, преборвайки тази пандемия и връщайки се към нормален начин на живот. Отборът страдаше последните месеци от липсата на свои ключови играчи, засегнати от вируса. Това е една от причините, тимът на Дея Волей, да се стреми към спазване на мерките и предписанията, за да може отново всички заедно, играчи и фенове, да се наслаждаваме на любимите игри в залите на България.

Дея Волей Бургас не е просто отбор, това е общност от играчите, фенове и хора, които милеят за спорта и заедно са много по-силни! Залата в Бургас е отворена за всички почитатели, които желаят да подкрепят своя любим отбор при спазване на всички противоепидемични мерки.