Купа на България- Финали Бургас 2022

Тази година финалите на Купата на България ще бъдат проведени в Бургас, като съвместни домакини са двата бургаски отбора – Дея Волей и Нефтохимик. Никога досега във волейболната ни история, не е имало два отбора от един и същи град, извън София, които са се класирали за финалите.

Домакините са приготвили изключително интересни събития преди и след мачовете. Благодарение на партньорите на Дея Волей, URBO STUDIO, във фен зоната, която ще бъде разположена в залата, ще има “Открито Студио Волейбол”. Абсолютно новаторският формат ще предложи видео и аудио излъчване на различни събития и студиа преди мачовете. Ще разговаряме с редица волейболни легенди в рубриката „Волей История“, във формата „Приятели“ ще ви срещаме с различни състезатели, които ще разказват истории за тяхното приятелство, ще дадем думата и на хората, без които щеше да е трудно съществуването на спорта, а именно спонсорите в панела „Маркетинг“, очаквайте и разговори, и предизвикателства към най-младите състезатели. Ще има и много игри с награди, осигурени от тях специално за събитието.

Чрез това студио ще бъде представено другото лице на волейбола – такъв, какъвто е извън статистиките и резултатите. Водещи ще бъдат Катерина Манолова – журналист и продуцент във водещи медии в България, Николай Иванов-легендарен разпределител и капитан на националния отбор, бившият национален състезател Евгени Иванов-Пушката, маркетинг специалистът на Дея Волей – Генчо Генчев (Инспектор N-JOY) и Олег Орфеев – водещ на мачове от Световното първенство, Световната Лига и всички големи волейболни събития в България.

Билетите вече са в продажба в мрежата на URBO, като залата ще бъде запълнена с 50% от капацитета си и присътващите трябва да представят зелен сертификат.

Билети-  https://urboapp.com/bg/burgas-events-sport-events